Leo Vierelä Ei se ota jos ei annakaan.

Kiusallinen dilemma

 

Minä kun olen tämmönen yksinajattelija ja pähkäilijä niin minulla on nyt dilemma jota en yksin pysty ratkaisemaan.

Viime aikoina on puhuttu paljon ”seksuaalisesta häirinnästä", niinpä aloin viimein ottaa selvää mitä se on niinkuin käytännön tasolla. Muun muassa se että tuijottaa esimerkiksi kaunista ja todella  hyvännäköistä naista ja menee jopa häikäilemättä sanomaan  hänen olevan ”erittäin kaunis”,  on juuri sitä seksuaalista häirintää!!?
Et myöskään saa mennä ihailemaasi naista edes hipaisemaan että et saisi vakavaa  syytöstä seksuaalisesta häirinnästä ja joutuisi sen vuoksi rosikseen. Minä kun olen sellainen veitikka että mielelläni sanon naista kauniiksi kun siihen on oikeasti aihetta.


Dilemmani koskee juurikin sitä kun samaan  syssyyn kuitenkin  näen että naisten ja tyttöjen muoti on  muuttumassa aina vain enemmän ja enemmän paljastavaksi ja he todella mielellään näyttävät pukeutuvan  entistä paljastavampiin legginsseihin esimerkiksi,  joissa taatusti kaikki naiskehon muodot tulevat esille.
Minä en tässä minun yksinkertaisessa päässäni osaa ratkaista tuota dilemmaa miksi jotkin naiset  niin mielellään haluavat pukeutua noin paljastavasti mutta eivät silti halua meidän miesten heitä tuijottavan…. saati hyvänen aika  koskettavan!??
Eipä silti Minä en kyllä edes uskaltaisi alkaa koskettelemaan….pois se minusta,  mutta piruvie, mielelläni kyllä katson…. ihmiskehohan on biologiaa ja niin seniili sentään en vielä minäkään ole että kaunis nainen ei minua miellyttäisi.  
Tuo naisjärjestöjen ajama logiikka minua lähinnä hämää ja kummastuttaa? 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Sodan jälkeen mies huomasi kadulla kävelevän kauniin naisen ja lähti seuraamaan. Nainen huomasi sen. Kun vastaan tuli poliisi, nainen valitti seuraamisesta. Poliisi kysyi miehltä että miksi te seuraatte tätä naista. Mies vastasi että hänellä on vaimo kotona, hän tässä vaan lataa akkuja.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset