Leo Vierelä Ei se ota jos ei annakaan.

Bumtsi…Pum!

 

Musiikkimiehenä iloitsin kovasti kun kuulin että Bumtsibum olisi tulossa takaisin. Tykkäsin nimittäin kyseisestä formaatista  aikanaan kun siinä tuli musiikkia oikeasti laidasta laitaan niin varttuneille musiikin diggaajille kuin nuorimmillekin ihan tasapuolisesti. Ne studion vieraatkin olivat sitä samaa kaliiperia yhtä tasapuolisesti. Se oli sellainen kiva lauantai-illan musiikkipläjäys.


Ensimmäinen nykyBumtsibum- ohjelma ja ohjelman aloitus oli jo järkytys. Koko studio riehui kuin olisivat olleet heikkopäisiä.  Jo heti ensimmäisestä lähetyksestä pystyi tekemään johtopäätöksiä kuinka tässä mennään ja kuinka tullaan menemään jatkossakin.
Näki heti että koko uudistettu konsepti oli suunnattu jälleen vain nuorille ja teini-ikäisille. Ja minä kun odotin tuota ohjelmaa kuin kuuta nousevaa!
Juuri ja juuri jaksoin seurata tämän jakson loppuun, mutta seuraava jakso jo osoittautui ylivoimaiseksi kestää ja ”hautasin” koko Bumtsibumin ja sen kaiken riehumisen toistaiseksi epämääräiseksi ajaksi unohduksen syövereihin.
 

Viime lauantaina 3.4 päätin sitten vilkaista kyseistä ohjelmaa uudelleen että joko siellä alkaa olla myös muutakin musiikkia ja tasapuolisempia valintoja studiovieraina. Ei himpskatti, sama meno jatkui ja se riehuminen siellä tuntui olevan jopa hurjempaa!

Hiukan harmittaa! Se upea potentiaali mitä studion äärimmäisen taitavissa soittajissa on, ja myöskin ne kaksi  loistavaa kapellimestaria kyllä pystyisivät reilusti parempaankin jos nuo musiikkivalinnat olisivat monipuolisempia ja haasteellisempia. Tuli vain piruvie mieleen…..ja ihan jopa tuntuu että nämäkin valinnat on tehty nykyradioiden soittolistojen mukaan, ikäänkuin tämäkin juttu olisi sellainen missä Jorma Hietamäellä on tiukasti ohjakset käsissä.
 

On muuten yhtä kärsimystä katsella ja kuunnella niitä tyttöartistien ”niekutusmaneereita” poika-artistien riehumista kuin he kaikki olisivat yhdestä puusta veistettyjä.
Ja ne nykybiisit, niissä on äärimmäisen harvoin mitään melodisia tärppejä mukana. Niiden kaikkien suosio perustuu mitä kummallisimpien kertosäkeitten loputtomaan jankuttamiseen.
Anteeksi nuoret, minulla ei silti oikeasti ole muuten mitään teitä vastaan! Minulla itsellänikin on samanlaisia nuoria kasvamassa. 
Sainpahan taas sanoa….huohh!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Ei ole vaari-ikäisten musiikkiohjelma tämä nykyinen bumtsi.

Käyttäjän immu kuva
Väinö Immonen

Kun pianistit eivät osaa soittaa eivätkä laulaa niin antaa olla...

Käyttäjän leksavie kuva
Leo Vierelä

Niinpä Elle Marketta. Se viime lauantainen "ilakointi" ja viuhtominen vain taas jopa vahvisti tuota minun kannanottoa Bumtsibumista. Minusta siinä ei ole enää edes musiikista kysymys. Toista oli aikaisemmassa Bumtsibumissa jossa sai nauttia lahjakkaista ja taitavista laulajista ja muusikoista.

Puheenaiheeseen liittyvää